Meer resultaten voor taarten maken amsterdam

taarten maken amsterdam
Taarten Amsterdam bestellen Majesteit Taart.
Majesteit Taart heeft voor de StudentenWerk-vestigingen, die de Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf hebben gedraaid, heerlijke taarten gemaakt met als thema: De Bijenkorf! Het resultaat was prachtig om te zien en natuurlijk ook om te smullen. Bedankt voor de supergave, perfecte taart die je voor ons hebt gemaakt!
Workshops Majesteit Taart Amsterdam Unieke bruidstaarten, kindertaarten, suikervrije taarten, glutenvrijetaarten, bedrijfstaarten, workshop, cupcakes en meer.
Kosten 4500, Tijdens deze workshop leer je op 3 manieren rozen te maken van suikerpasta. Bij deze workshop krijg j een Rose Cutter cadeau, zodat je thuis meteen aan de slag kan met het decoreren van je eigen taarten! De workshop is incl thee/koffie en wat lekkers.
Workshops Ma Bella Cakery.
Wij bieden een uitgebreid online assortiment aan en bezorgen het bij jou thuis. Ook maken wij op maat gemaakte taarten voor elke gelegenheid. Boek een workshop. Mabella Cakery VOF. info@mabellacakery.nl IJdok 35, 1013 MM Amsterdam KvK nr: 54356741 t.n.v. Mai Anh's' Cupcakes NL37ABNA0435362763.
PATISSERIE WORKSHOP Paulien Culinair.
Natuurlijk zijn er nog veel meer redenen om een patisserie workshop te volgen. Daarbij is het ook gewoon erg leuk. Kom naar de gezellige keuken in Amsterdam en volg een.: Patisserie cursus beginners. Workshop taarten bakken. Workshop high tea maken en eten.
Workshop Trendy Taarten Maken in Amsterdam? Gratis offerte! Mokum Events.
020 427 29 09. Workshop Trendy Taarten Maken in Amsterdam. Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd. Workshop Trendy Taarten Maken in Amsterdam. Details over dit uitje. Wilt u vooral een smakelijk groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren op een gezellige locatie in Amsterdam?
bruidstaarten amsterdamkindertaartenkindertaarten, amsterdambruidstaartenbabyshowerkindertaarten.,
Bij Taart je Taart in Amsterdam kunt u speciale kindertaarten, verjaardagstaarten, baby geboorte en babyshower taarten, bruidstaarten, cupcakes en unieke bedrijfstaarten bestellen. Wij leveren al bijna 10 jaar jaar op maat gemaakte bruidstaarten, kindertaarten, verjaardagstaarten, cupcakes, brownie-balls, babyshower taarten, geboortetaarten, bedrijfstaarten en veel meer. In 2014/2015 is Taart je Taart gekozen tot de leukste bakker van Amsterdam met de hoogste klantenwaardering. Taart je Taart legt zich niet vast aan één bepaalde stijl, maar maken écht wat u wilt.
Le Beau Gateau Bruidstaarten, Verjaardagstaarten, Babytaarten, Biologische taarten, Cupcakes.
Custom made taarten Amsterdam Cupcake Company.
Met zorg en passie bereiden wij de mooiste en lekkere taarten helemaal op maat. Een fijne keuze uit verschillende smaken cake en vullingen en een oneindigheid aan mogelijkeden voor de decoratie maakt Amsterdam Cupcake Company het adres voor uw taart!

Contacteer ons